Ευχαριστούμε την Μοτολέσχη Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

Πρόσκληση – Πρόγραμμα

Τη Δευτέρα 5 Ιουλίου η Μοτολέσχη Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου υποδέχεται την Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού, τη μεγάλη αντικατοχική κίνηση των μοτοσυκλετιστών της Κύπρου και μαζί τους τη μητέρα και την κόρη του Τάσου Ισαάκ.Εδώ, στην Ιερή Πόλη της Ελευθερίας, η Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού θα συναντηθεί για πρώτη φορά με την Πρωτοβουλία Ελλήνων Μοτοσυκλετιστών «Επαναστατικές Διαδρομές 2021», σε εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

16.30 Υποδοχή των Κυπρίων μοτοσυκλετιστών στον κόμβο εξόδου της Ιόνιας Οδού προς Αιτωλικό.

17.00 Είσοδος στην Ιερή Πόλη Μεσολόγγι από την Πύλη. Στάθμευση μοτοσυκλετών δίπλα στην παιδική χαρά έως την Αγία Παρασκευούλα, στην οδό που καταλήγει στον Κήπο των Ηρώων.

19.00 Εκδήλωση στον Κήπο των Ηρώων.Τέλεση Τρισαγίου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κύριο Κοσμά.Προσφωνήσεις και χαιρετισμοί από το Δήμαρχο της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κύριο Κώστα Λύρο, τον Αντιπεριφερειάρχη κύριο Ανδρέα Φίλια, τους εκπροσώπους της Πρωτοβουλίας Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού και της Πρωτοβουλίας Επαναστατικές Διαδρομές 2021.
Ξενάγηση στα Μνημεία του Κήπου των Ηρώων.Για υγειονομικούς λόγους, όλες οι προσφωνήσεις, οι χαιρετισμοί και η ανταλλαγή αναμνηστικών θα γίνουν στον Κήπο των Ηρώων.19.50 Τελετή ονοματοδοσίας οδού Ισαάκ-ΣολωμούΜετάβαση από τον Κήπο των Ηρώων μέσω των Οδών Αρχιεπισκόπου Δαμασκηνού και Κύπρου στην οδό Ισαάκ-Σολωμού για την τελετή ονοματοδοσίας (Η οδός Ισαάκ-Σολωμού βρίσκεται ανάμεσα από τα σχολεία, απέναντι από το γήπεδο, αρχίζει από την οδό Κύπρου και καταλήγει στην Πλατεία Λουκή Ακρίτα)

20.15 Μετάβαση και ξενάγηση στο Μουσείο Ιστορίας και Τέχνης (Πλατεία Μπότσαρη). Είσοδος στην πλατεία από την οδό Σπυρίδωνος Τρικούπη, στη διασταύρωση της με την οδο Σπύρου Μουστακλή.

21.15 Μοτοπορεία από την πλατεία Μπότσαρη μέσω της οδού Σπύρου Μουστακλή προς τον Ανεμόμυλο και την Τουρλίδα.Κάθε Ελεύθερος Άνθρωπος Είναι Δημότης Μεσολογγίου.

Η πρόσκληση αυτή απευθύνεται σε όλους τους ελεύθερους ανθρώπους, ιδιαίτερα στους φίλους μοτοσυκλετιστές.

Θα είμαστε όλοι μαζί εκεί!